2019. jún. 11.

A háromnapos sötétség

         Boldog Taigi Anna Mária próféciája előre jelzett egy fontos, még ezután bekövetkező büntetést a világ számára a súlyos bűnök miatt:
  •          „Isten két büntetést fog küldeni: az egyik háborúk, forradalmak és hasonló rossz formájában fog jelentkezni; ezek földi eredetűek lesznek. A másikat a Égből küldi. Anna Mária csodálatos napjában millió és millió embert látott, akik háború következtében pusztulnak el. Más milliókat egy ismeretlen halálnem rabol el. A háborúk, forradalmak és más csapások látomása egy borzalmas képpel zárult: megpillantotta az Úr kezét, amint mozgásba hozta az eget, ijesztő meteorok zuhantak a földre, s milliók halálát okozták. A világra váró ítéletet a következőképpen fogalmazta meg: „Az egész világra sűrű sötétség borul, mely három nap és három éjjel fog tartani. Az áthatolhatatlan sötétségben lehetetlen lesz bármit is látni. Közben a levegő megfertőződik, a ragály nem kizárólag, de főleg a vallás ellenségeit fogja elragadni. Mindaddig, amíg a sötétség tart, képtelenség lesz világot gyújtani. Csak szentelt gyertya lobban lángra s ad némi fényt. Aki a sötétség alatt kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy kilép a házból, ott. helyben fog holtan összerogyni. Ebben a három napban maradjanak az emberek inkább házaikban, imádkozzák a rózsafüzért, és kérjék Isten irgalmát.”
  •          „Az Egyház összes, ismert vagy ismeretlen ellensége, el fog pusztulni az egész földön ezalatt az egyetemes sötétség alatt, kivéve keveseket, akiket Isten gyorsan meg fog téríteni. A levegő démonokkal lesz megfertőzve, akik mindenféle förtelmes alakban fognak megjelenni. A háromnapos sötétség után Szent Péter és Szent Pál alászáll az égből, az egész világon prédikálni fog és kijelöli az új pápát. Nagy fény fog testükből kiáradni és azon a bíboroson fog megállapodni, aki a pápa lesz. Ezután a kereszténység el fog terjedni az egész földön. Ez az Isten által kiválasztott szent pápa ellen fog állni a viharnak. Végül megkapja a csodatevés képességét, és nevét az egész földön áldani fogják. Egész népek fognak visszatérni az Egyházba és a Föld színe meg fog újulni. Oroszország, Anglia és Kína is megtér az Egyházba.” 
Forrás:
http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_255.html
Klemm Nándor: Boldog Taigi Anna Mária.

További bejegyzések Boldog Taigi Anna Máriáról:
   - rövid életrajza
   - különleges adottságai
   - a titokzatos napkorong
   - az Egyház védőbástyája, és Napóleon, a nagy ellenfél
   - család és gyermeknevelés

Nincsenek megjegyzések: