2011. dec. 8.

Ave Maria


Ma reggelre lehavazott.
A Szeplőtelen Fogantatás ünnepére az Úr fehérbe öltöztette a várost.
A természet is velünk ünnepelt:-)


8 megjegyzés:

Reina Nicolasa írta...

Nagyon szép! Igazi ajándék. :-)

Mirjam írta...

Nagyon szép! A havazásról jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=ZngJde2YejQ :)

Apulchra írta...

Köszönöm, a hozzászólást és a novellát is! Szép az Advent, de ha ti tudnátok Gyerekek, hogy a reggeli rorátékon milyen álmos vagyok:-)

Ági írta...

Kedves Anna Mária!

Egy videot "hoztam" az ünnephez: http://www.youtube.com/watch?v=wx0MjgmHlXA Adventre szeretettel ajánlom Lovász Iréntől a 9 Colinda albumot is. Gyönyörű! De lehet, hogy ismered. :)

Nagy szívfájdalom nekem, hogy nem lehetek ott a roratekon (a kétévesem olyankor még alszik), de ilyen szép adventem még nem volt! :) Hála az Úrnak!

Szeretettel,
Ági

Apulchra írta...

+! Kedves Ági!
Köszönöm! Nem, nem ismerem ezt az albumot, az énekesnőt sem nagyon, a csend embere vagyok:-) inkább hegedű vagy orgona, ha már zenéről van szó.

Isten éltesse a Kicsikéd, majd tíz éven belül ő is szeretne majd menni rorátéra:-)

További áldott adventi örömöket kívánok Neked és szeretetteidnek!

Ági írta...

Kedves Anna Mária!

Köszönöm szépen!

Biztos vagyok benne, hogy együtt járunk majd a rorátékra.:) Az első mondatai között szerepelt: "Templomba kéne menni" "Templom, szeretem" Egyébként Annamária a neve :) és a karácsony éjjeli misén döntött úgy, hogy elindul erre a világra (áldozásig kibírtam). Ilyen ajándékot kaptam az Úrtól!
Elnézést a kis kitérőért! Nyugodtan hagyd ki ezt a megjegyzést. :)

Szeretettel,
Ági

Apulchra írta...

Kedves Ági, már hogy is hagyhatnám ki ezt a megjegyzést, gyönyörű karácsonyi történet, köszönöm, hogy megosztottad. Akkor te a szentségi Jézussal a szívedben indultál a szülészetre, csodálatos, ezt szépen "kitalálták" Kis Jézus és Annamáriád:-)

Határon innen vagy túlról vagy? Nálunk, "határon innen", a gyes csak 2 év, tipegő alig van, és nagyon nehéz a családnak az az egy év, amíg óvodába lehet adni a Kicsit. Én még dolgozom (9 évem van még a nyugdíjig), de a fiaméknak szerencséjük van a másik nagymamával, ő nyugdíjas régóta.

Nemsokára szülinapoztok a Szeretet ünnepén, Isten bőséges áldását kívánom Nektek!

Szeretettel,
Anna-Mária:-)

Ági írta...

Kedves Anna Mária!

Örülök, hogy tetszett a mi kis karácsonyi történetünk!
Határon túliak vagyunk, itt valamivel jobb a helyzet, mert a 3. évben is kapunk egy kis pénzt, de kevesen tudják megoldani csak abból. Nekem közben felmondtak, így kénytelen vagyok munkát keresni, hogy majd a kistestvérke is kapjon állami támogatást. Én úgy voltam vele, nem erőltetem nagyon, majd a jó Isten ad munkát, ha mennem kell. Erre tegnap megcsörrent a telefon, a régi főnököm ajánlott egy állást és az előző munkahelyemen is van még remény. A bölcsibe is felvették a héten a kicsit, nem is értem, hogy sikerülhetett. Tenyerén hordoz az Úr! :) Tele van az életem ilyen fordulatokkal. Olyan hálás vagyok! A rosszakért is, utólag mindig beigazolódott, hogy a javamat szolgálta.
No, fecsegek megint...
Köszönöm a sok jókívánságot és én is áldott ünnepet kívánok!

Szeretettel,
Ági