2009. nov. 10.

Sertésinfluenza?

Eddig nem foglalkoztam ezzel állati influenzával, mert nem vagyok "a világméretű összesküvés" híve. Az már az elején abszurd volt, hogy chip-et fecskendezzenek a szervezetbe, mert semmilyen chip nem fér át a tűn. Egy nanorobot sem. Egyszerű.

Lengyelország nem siet, jelenleg nincs oltóanyaguk, mert visszautasították a gyártó céget. A hazai hírekben viszont meglepődve olvasom, hogy pont azt az egy millió oltást importáljuk, amit Lengyelország visszautasított, horribile dictu!  Nem volt letesztelve és sokkal veszélyesebbnek tűnik a lengyeleknek az oltóanyag, mint a sertésinfluenza. Természetesen az oltást gyártó cég nevét sűrű homály fedi. Az államelnökünknek bagatell, hogy mit mondanak a lengyel szakemberek, nem hallgat senkire, a volt egészségügyi miniszterre sem. A román cikk szerint Európában csak nyolc országban tudják előállítani az oltóanyagot, és mi vagyunk az egyik ilyen ország. Ez már döfi. Majd még kotyvasztunk egy pár milliót a bukaresti Cantacuzino-ban angol modell szerint. És annyira ügyesek vagyunk, hogy a teszteléseket mi egy-két hónappal hamarabb befejezzük, mint a híres nagy és okos Nyugat. (Ha tudsz románul, akkor bizony ez áll a cikkben). Lehet tapsolni. Köszönöm.

Sok lánclevelet kaptam az utóbbi hónapokban, dús fantáziájú emberek agyszüleménye, és mind angol-francia hivatkozások voltak benne, könnyed mozdulattal töröltem őket. Az elején még szorgalmasan "kiaknáztam" a töredéges angol-francia tudásom és persze a google online fordítót.

Íme egy videó. Ez most egy osztrák hölgyről szól (végre nem angol és nem francia hivatkozás). Igaz, hogy angolul beszél. De a "MENU" gombra kattintva be lehet tölteni a magyar feliratot: "Enable subtitles". Itt már nem chipről beszélnek, hmmm ... A videóban megpillantottam a szerző blogjának a linkjét, amelyben érdekes dolgokat ír Ukrajnáról. Szükségállapot van Ukrajnában: ez azt jelenti kedves testvérem, hogy ilyenkor a személyes jogaid megszűntek, nincs biztonságban sem az életed, sem a vagyonod, sem a családod, sem a becsületed. És arat a sertésinfluenza. Blog szerzője azt állítja, hogy 2009. október 30-án több száz szemtanú szerint helikopterek és könnyű repülőgépek ismeretlen, aerosol jellegű anyagot permeteztek Kijev, Ternopil és Lviv felett a levegőbe.

Rendben van, tegyük fel, hogy "a világ titkos urai" ki akarják írtani az emberiség felét (többet vagy kevesebbet...) DE MIÉRT? Hiszen akkor nem lesz, aki dolgozzon, nem lesz közlekedés, nem lesz szállítás, leáll az egészségügy, a tanítás, a szórakoztató ipar, és ezek az urak is elkaphatják ezt az állati tüsszőgést. Ha volt türelmed kedves blogolvasóm a videót megnézni és az Ukrajnai híreket is elolvasni - mert innen már elindult a az emberiség kinyirása(?), akkor hátha te fel tudsz engem homályosítani: MIÉRT mindez?


De .... szél fuvatlan nem indul.

Nincsenek megjegyzések: